Carte de oaspeţi

Carte de oaspeţi este dedicată oaspeţilor acestui site, fiind un loc în care ne puteţi împărtăşi impresiile dumneavoastră.

Mesajele voastre

VAYAS TIBERIU din com. catcau jud. cluj

Data : 07.09.2011

unde sint informatiile de interes public care ar trebui sa le stim noi cetatienii ce faceti cu bani nostri,pentru ca pina acum nu ai facut nimic si nici nu le-ati publicat pe internet pentru ca vad ca aveti un sait al primariei,sa nu imi spunetii ca atii facut,ca stiu ce atii facut, ati renovat cladirea caminul care acostat miliarde iatii facut un bine cel care arenovat aceasta cladire nu stiu citi bani ai bagat voi in buzunar dupa afacerea asta,sint persoane care au stat in com. câțcau si au luat ajutoare si ei nici nu erau in comuna si nu stateau la domiciliu acestui cind ati dacut acest lucrul pentru castate in alta parte vene cind trebuiea sa semneze si mai sint multe de zis dar valas sa faceti incontinuare aceste fapte penala sa vad pina cind veti lua decizia sa lucrati cistit

Octavian Popa din Bucuresti

Data : 26.08.2011

N-am mai fost pe la dvs. de mai bine de 44 de ani(bunica din partea mamei a fost din Catcau,si am petrecut multe veri aici).As fi bucuros sa postati cat mai multe fotografii din comuna.